Trik kako uzgojiti DRVO ŽADA (Crassula, krasula, stablo novca)

pročitaju kako se ovo smatra jednom od najlakših biljaka za uzgoj. U većini slučajeva, nakon što kupite drvo žada, redovito ga zalijevate, nakon nekog vremena otpadne mu lišće, a biljka propadne. Ipak, svi pričaju kako je ovo drvo lako uzgajati? U čemu je tajna?

Najbolje cvijeće i biljke za spavaću sobu

Osim što je korisno, u posljednje vrijeme prirodno cvijeće i biljke jako su moderna dekoracija u domovima. Pa ako ste ikada razmišljali o povećanju broja biljka o kojima brinete, sada je pravi trenutak. Spavaća soba je posebno mjesto, jer već je poznato, kako biljke danju proizvode kisik, tako ga noću i troše, pa treba tražiti one biljke koje će ga najmanje potrošiti tijekom noći, pa čak i producirat. Ispod su neki prijedlozi.

Moderan stalak za cvijeće

Moderan stalak za cvijeće Kako biste osvježili svoj životni prostor i udahnuli mu novi dašak, nakon što odaberete pravo cvijeće, važno je odabrati i stalak za cvijeće koji će se uklopiti u vaš dom i njegovo uređenje. Bez obzira, ako volite tradicionalne stilove ili preferirate moderan stil uređenja, stalak za cvijeće može se svojim izgledom… Nastavi čitati Moderan stalak za cvijeće

Lisnato ukrasno cvijeće

Ove biljke nemaju neke posebno lijepe cvjetove, ali imaju lijepo dekorativno lišće pa se uzgajaju radi njega.